Cantare auto din beton

Data Control fabrica o gama larga de cantare auto beton in constructie mixta metal-beton.
Constructia modulara a tututor cantarelor auto din gama curenta Data Control ofera avantajul transportului facil in orice locatie.
Cantarele auto din beton sunt echipate cu o gama variata de indicatoare si terminale de cantarire precum si echipamente periferice si solutii software.
Constructia robusta permite realizarea unei inaltimi reduse a cantarului auto de numai 280 mm pentru instalarea supraterana si de 350 mm pentru instalarea la nivelul solului.
Cantarele auto Data Control reprezinta solutia optima pentru locatiile unde acestea vor fi utilizate un timp indelungat si cu o frecventă ridicata: cariere, balastiere,statii de asfalt, otelarii sau medii cu agenti corozivi.
Potrivite pentru instalarea in locatii operationale cu probabilitate mare de sarcini concentrate: agricultura, utilaje de cariera, porturi sau terminale auto, statii logistice si depozite, statii de reciclare materiale.
Instalare fara fundatie pe suprafete de beton existente sau la nivelul solului in cuva betonata.

Prezentare cantar auto IBD-F IBD-F este un cantar auto modular destinat utilizarii in medii grele si foarte grele de lucru cu o capacitate maxima de 80 de tone (cantar auto IBD-F in versiunea standard). Structura de rezistenta a acestor cantare auto modulare este bazata pe platforme din beton armat turnate in rame din otel preasamblate pentru realizarea [...]