Cantare auto metalice

Data Control fabrica o gama larga de cantare auto metalice.
Constructia modulara a tututor cantarelor auto din gama curenta Data Control ofera avantajul transportului facil in orice locatie.
Cantarele auto metalice sunt echipate cu o gama variata de indicatoare si terminale de cantarire precum si echipamente periferice si solutii software.
Constructia robusta permite realizarea unei inaltimi reduse a cantarului auto de numai 280 mm pentru instalarea supraterana si de 350 mm pentru instalarea la nivelul solului.
Cantarele auto Data Control reprezinta solutia optima pentru locatiile unde acestea vor fi utilizate un timp indelungat si cu o frecventă ridicata: cariere, balastiere,statii de asfalt, otelarii sau medii cu agenti corozivi.
Potrivite pentru instalarea in locatii operationale cu probabilitate mare de sarcini concentrate: agricultura, utilaje de cariera, porturi sau terminale auto, statii logistice si depozite, statii de reciclare materiale.
Instalare fara fundatie pe suprafete de beton existente sau la nivelul solului in cuva betonata.

Prezentare cantar auto IMD-F Cantarul auto IMD-F este livrat complet echipat cu celule de sarcina de compresie, din otel inox disponibile atat in versiunea analogica cat si digitala, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate, sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar in conformitate cu HG1373/2008 [...]