Cantare de cale ferata

Data Control are o experienta indelungata in constructia de cantare de cale ferata. Cerintele specifice ale clientilor nostri au reprezentat intotdeauna o prioritate in procesul de consiliere a achizitiei unui sistem de cantarire CF. De aceea personalul nostru specializat va va oferi o solutie personalizata fiecarui client plecand de la gama noastra de produse de cantarire pentru vagoane de cale ferata si finalizand proiectul tinand cont de conditiile specifice fiecarui amplasament.
Montarea, punerea in functiune, calibrarea si verificarea sistemului, precum si instruirea personalului utilizator sunt desfasurate in concordanta cu un program bine stabilit de comun acord cu clientul. Fiecare sistem de cantarire se livreaza calibrat si verificat metrologic si insotit de documentatia tehnica si instruirea personalului.
Cantarele de cale ferata sunt livrate complet echipate cu celule de sarcina IP68, cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate pentru controlul mai multor platforme simultan.
Cheia succesului este controlul riguros al produsului la fabrica noastra, Data Control fiind bineinteles certificata ISO 9001 in asigurarea calitatii.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.