Cantare de cale ferata statice

Cantare feroviare destinate cantaririi statice a vagoanelor si cisternelor CF.
Sunt disponibile atat versiuni fixe cat si mobile.
Conceptul acestor cantare feroviare este modular fiind compus din module ce pot fi combinate in platforme independente, fie adiacente fie cu spatiu inactiv intre acestea, rezultand o gama larga de tipo-dimensiuni pentru cantarirea oricarui tip de vagon.
Cantarirea se face fie pe o singura platforma fie prin insumarea greutatii de la mai multe platforme. Insumarea greutatilor de la mai multe platforme este realizata de indicatorul de greutate. Sistemele se instaleaza ingropate la nivelul caii de rulare.
Sistemele mobile se instaleaza in calea de rulare fara interventie asupra acesteia, intr-un timp extrem de scurt, fara lucrari de constructii.
Toate versiunile disponibile sunt certificate CE-M pentru tranzactii comerciale.

Prezentare cantar CF MEW2008 Este utilizat pentru cantarire statica si verificarea supraincarcarii vagoanelor. Cantarul feroviar portabil MEW 2008 este utilizat pentru toate tipurile de material rulant (locomotive, unitati tractoare, vagoane, metrouri si tramvaie) nefiind dependent de configuratia vagonului. De asemenea, este potrivit pentru determinarea sarcinilor pe roti si osii. Este un instrument de masurare a [...]

Prezentare cantar CF PV Cantarele CF sunt destinate cantaririi statice a vagoanelor de cale ferata cu ecartament normal 1435 mm sau larg 1520 mm. Sunt realizate din 2, 3 sau 4 platforme metalice amplasate pe fundaţii realizate din beton armat. Lungimea platformelor este variabila in functie de tipul vagoanelor CF utilizate. Fundatiile de beton pot [...]