Cantare pe sasiul vehiculelor

Cantare pe sasiul vehiculelor destinate managementului deseurilor, montate pe autogunoiere cu incarcare prin spate. Cantarire precisa si rapida, direct la bordul vehiculului, fara oprirea containerului. Poate cantari independent doua tomberoane sau un container. Poate fi integrat cu sistem RFID de identificare a fiecarui tomberon/container pentru asigurarea ridicarii selective a gunoiului si cresterea operativitatii cantaririlor. Sistemul de cantarire este complet adaptabil pentru a fi instalat pe toate modelele de ridicare ale autogunoierelor cu incarcare prin spate.
Cantarul se monteaza intre mecanismul de ridicare si mecanismul de prindere al containerului. Acesta masoara greutatea containerului inainte si dupa golire, deducand greutatea neta descarcata in autogunoiera. Calculatorul instalat la bordul autogunoierei actualizeaza automat lista de cantariri cu datele containerului, greutatea acestuia, greutatea totala colectata, traseul efectuat, etc.
Cantarul consta din celulele de sarcina, cutia de jonctiuni, indicatorul de greutate si cablurile de legatura.
Cantarul este certificat CE-M pentru tranzactii comerciale, conform Directivei 2004/22/EC (MID) si recomandarii OIML R51 pentru aparate de cantarit cu functionare automata.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.