Celule de cantarire

Data Control ofera o gama variata de celule de cantarire, atat digitale cat si analogice precum si monturi pentru acestea. Gama de produse variaza de la celule de sarcina de capacitate redusa – „single point” pana la capacitati de sute de tone cu aplicare in industria grea. Gama de produse include:

  • celule „single point”
  • celule de sarcina de tip S
  • celule de cantarire  de incovoiere
  • celule „shear beams”
  • celule de compresie.

Acestea pot fi fabricate din: aluminiu, otel placat cu nichel sau otel inoxidabil, monturile fiind concepute pentru a asigura integritatea sistemului si acuratete maxima.
Celulele de sarcina Data Control indeplinesc cerintele OIML pentru aplicatii de cantarire si masurare a fortei fiind certificate in acest sens (single si multi-range). Sunt disponibile deasemenea si modele de celule de sarcina certificate ATEX pentru diferite zone cu potential exploziv (medii prafoase sau gazoase).
Celulele de cantarire sunt disponibile atat pentru utilizarea in cadrul platformelor de cantarire cat si pentru procesele de cantarire industriala sau in flux.

Celule de Cantarire

Celula digitala de sarcina CPD

Celula digitala de sarcina CPD pentru cantare auto Celula digitala de sarcina conceputa special pentru utilizarea in cantare auto. Utilizata in conjunctie cu indicatoarele electronice digitale Bilanciai. Potrivita pentru utilizarea in sistemele de cantarire cu pana la 6000 de diviziuni conform Directivei Europene 2014/31/EU. Dispun de accesorii mecanice si dispozitive antirotire.

Celule de Cantarire

Celula analogica de sarcina CPR

Celula analogica de sarcina CPR pentru cantare auto Celula analogica de sarcina conceputa special pentru utilizarea in cantare auto. Utilizata in conjunctie cu indicatoarele electronice digitale Bilanciai. Potrivita pentru utilizarea in sistemele de cantarire cu pana la 4000 de diviziuni conform Directivei Europene 2014/31/EU. Dispun de accesorii mecanice si dispozitive antirotire.

Celule de Cantarire

Celula analogica de sarcina RC3

Celula analogica de sarcina RC3 pentru cantare auto Flintec este prima companie care a dezvoltat o celula de compresie de tip coloana, dedicata pentru utilizarea in cantarele auto – RC3. Compacta si robusta celula de sarcina RC3 este disponibila cu capacitati cuprinse intre 7,5 t si 300 t. Constructia de tip coloana de compresiune asigura [...]

Celule de Cantarire

Celula de sarcina T35

Celula de sarcina T35 este contruita in intregime din otel inoxidabil de tip coloana de compresie, analogica (canistra). Design-ul acesteia permite autocentrarea fiind potrivita pentru utilizarea in cantare folosite in tranzactii comerciale (aprobate si verificate metrologic). Este destinata utilizarii in cantarele auto fiind aprobata OIML C3 si dispune de mecanism antirotatie si cablu antirozatoare din [...]

Celule de Cantarire

Celula de sarcina T34

Modelul T34 de celule de cantarire este proiectat special pentru silozuri de capacitati mari si agabaritice. Pentru aplicatiile in medii grele in care riscul de coroziune este prezent sau mediile acide acest tip de celule de cantarire pot fi acoperite cu un strat special de parylene ca optiune. Senzorul de masura este confectionat din otel [...]

Celula analogica de sarcina SP-A pentru cantare auto Celula analogica de sarcina de tip coloana de compresie utilizata in contructia cantarelor auto. Aprobata CE OIML-R60 pentru 4000 de diviziuni. Constructie din otel inox si disponibilitate versiune ATEX.