Service calibrare si verificare metrologica

Service calibrare etalonari si verificari metrologice pentru orice tip de cantar auto, cantar si balanta incepand de la miligram pana la sute de tone.
Efectuam reparatii si intretinere preventiva pentru cantare industriale de la 3 kg la 100000 kg, pentru toate tipurile de cantare auto si CF precum si pentru alte sisteme de cantarire cu destinatie speciala. In cazul sistemelor omologate metrologic asiguram si verificarea metrologica dupa reparare.
Data Control detine Aviz pentru exercitarea activitatii de reparare mijloace de masurare emis de Biroul Roman de Metrologie Legala pentru majoritatea cantarelor existente pe piata.
Asiguram piese de schimb originale pentru toate tipurile de cantare electronice.
Aparatele de cantarit trebuie sa fie prezentate la verificarea metrologica periodica în termen de cel mult un an de la data buletinului de verificare anterior sau de la data declaratiei de conformitate. Verificarile si etalonarile se fac cu etaloane care pot acoperi orice necesitate. Buletinul de verificare metrologica cu rezultatul ADMIS va asigura ca afacerea dumneavoastra se desfasoara in legalitate din punct de vedere al mijloacelor de masurare.
Se pot efectua verificari periodice la solicitarea clientului sau se pot face verificari in cadrul unui contract de service cu costuri mai mici.

Service si Calibrare

Service

Service si reparatii cantare electronice auto si industriale Tehnicienii Data Control sunt instruiti si calificati de catre producatori Folosim numai piese de schimb de origine Putem diagnostica orice problema aparuta indiferent daca este vorba de celule de sarcina, indicatoare de greutate, cutii de conexiuni, cabluri de conexiune, software de cantarire sau platforme de cantarire Timpi [...]

Service si Calibrare

Verificari metrologice

Verificari metrologice periodice, etalonari, calibrari, certificari Laborator de metrologie acreditat si autorizat pentru efectuarea serviciilor de verificari metrologice periodice, dupa reparare sau  relocarea cantarului Oferim servicii de metrologie pentru orice model de cantar auto sau industrial Oferim asistenta la verificarea metrologica periodica si putem garanta obtinerea calificativului ADMIS pentru orice model de cantar

Service si Calibrare

Piese de schimb

Mentinem permanent in stoc piese de schimb pentru majoritatea tipurilor de cantare Garantam remedierea defectiunilor in maxim 48 de ore de la solicitare Furnizam piese de schimb de la numerosi producatori