Sisteme de umplere Feige

Masini de umplere lichide, echipament de umplere, recipienti, galeti, butoaie, bidoane si recipienti – construite in Germania.
Indiferent de tipul de container, Feige are solutia de umplere a acestuia.
De la statii semiautomate de umplere pana la sisteme automate de umplere pentru lichide sau produse cu vascozitate crescuta combinate cu sisteme automate de stocare si depozitare, sisteme de tranport cu banda sau role si sisteme de paletizare. Tehnologia Feige poate fi folosita pentru toate aplicatiile de umplere:

  • Butoaie sau diferite tipuri de recipienti cu capacitati de la 5 la 300 kg
  • Galeti, bidoane sau alte conteinere cu capacitati pana la 40 kg
  • Recipienti de tip IBC, butoaie sau conteinere paletizate.

O gama larga de solutii proiectate special pentru indeplinirea cerintelor de umplere gravimetrica este disponibila pentru umplerea recipientilor cu capacitati de la 1 kg pana la 3000 kg. Gradul de automatizare a sistemului poate fi stabilit de catre client incepand de la statii semiautomate pana la sisteme complet automatizate ce nu necesita interventia operatorului. De asemenea sunt disponibile sisteme complet automate de paletizare cu sau fara sisteme de transport – conveyor – sau sisteme de stocare/depozitare.
Clientul stabileste gradul de automatizare a sistemului iar Feige furnizeaza solutia de umplere. Structura modulara a sistemelor de umplere Feige asigura configurarea optima a sistemului de umplere a lichidelor.

Sistemele de umplere Feige ofera rutine de auto optimizare a procesului de umplere, a datelor stocate in memorie, a imprimarii precum si a conectarii si interfatarii cu sisteme PLC pentru controlul functionarii sistemului de umplere.
Sistemele de umplere a lichidelor produse de Feige sunt de asemenea disponibile si pentru zone cu potential exploziv (ATEX).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.