Software pentru cantare auto

Pachete software cantare auto ce realizeaza gestionarea procesului de cantarire a autovehiculelor, comunicarea cu indicatorul digital de cantarire si cu accesoriile optionale ale cantarului rutier.
TruckMaster este unul dintre cele mai versatile software-uri de cantarire pentru autovehicule, ce permite atat cantarirea clasica in mod static cat si in mod dinamic axa cu axa. Cu un design modular acesta poate fi personalizat aproape fara limite pentru indeplinirea cerintelor clientilor. Poate fi folosit atat pentru un singur post de cantarire cat si pentru mai multe in vederea construirii unei solutii integrate de management de business cum ar fi: SAP, Sage sau Navision. Emite tichete electronice de cantarire in conformitate cu HG1373/2008 si HG 432/2011.
TruckMaster poate fi instalat pe orice calculator sub sistemul de operare Windows sau PDA si dispune de facilitati unice pentru utilizarea in sisteme de cantarire fara operator uman utilizand terminalele din gama Self 800 sau D2050.

SOFTWARE PENTRU MANAGEMENTUL CENTRELOR DE COLECTARE Sistemul ECODIADE este un pachet software conceput special pentru gestionarea centrelor de colectare a deseurilor. Sistemul este optimizat pentru platforma hardware DD2050; un terminal electronic fabricat de Coop Bilanciai, oferind versatilitate si fiabilitate ridicate chiar si in medii grele. Designul asigura personalizarea software-ului pentru a raspunde nevoilor variate si [...]

Trasabilitate usoara, rapida si precisa! Waste Diade este un software de cantarire pentru o clasificare simpla si completa a deseurilor in scopuri statistice sau administrative. Indicatorul are un ecran tactil, garantand astfel o utilizare simpla chiar si pentru operatorii nespecializati, ghidandu-i in procesul de cantarire.